Изберете страница

Най-удобният, лесен и все пак изключително ефективен начин да учите английски онлайн

В днешните времена вече можем да вършим всичко и онлайн. Извън настоящите обстоятелства и с развитието на технологиите, онлайн се превърна в предпочитан, но и доказано ефективен начин да получавате различни качествени услуги, в това число можете съвсем достъпно да изучавате и език, например английски онлайн.

Вече все повече хора предпочитат да учат английски онлайн.

Всяка програма по английски онлайн Ви осигурява гъвкавост, за да разполагате по-свободно с личното си време. Не е за пренебрегване и фактът, че курс по английски онлайн ви спестява време за придвижване, а често и нерви да намерите място за паркиране например. Разбира се, да не забравяме и другото неоспоримо предимство – обученията на Berlitz по английски онлайн са достъпни за всички, независимо къде се намирате – в България или извън страната.

Всички тези предимства на курсове по английски онлайн далеч не са за сметка на качеството и резултатите от програмата Ви. С всеки един от Berlitz форматите на обучение по английски онлайн ще получите същото преживяване на пълно потапяне в английския език, както и при обучение на живо с преподавател. И часовете Ви по английски онлайн ще се провеждат изцяло на английски и ще бъдат насочени най-вече към това да практикувате активно езика чрез диалози и ролеви игри от реални ситуации. Нашият активен начин на обучение по английски език е доказан като високоефективен и бърз метод, и със сигурност с лекота ще усетите резултатите.

Английски онлайн варианти с Berlitz

Най-удобният и лесен начин да учите Английски онлайн е с Berlitz

Скептичен сте или се притеснявате, че няма да се справите с часове по английски онлайн.

С Berlitz обученията по английски онлайн можете да разчитате напълно на персонално отношение от страна на целия ни екип и от преподавателите Ви. Обучението английски онлайн е или индивидуално, или в малка група с максимум до 6 участници, така че винаги ще имате контрол над занятието, ще чувате и виждате всичко, и ще имате достатъчно време да участвате и практикувате езика. Не забравяйте, в Berlitz всичко се върти около разговорите, така че и когато учите английски онлайн можете съвсем естествено да разговаряте на английски с преподавателя си, или с другите участници. Също така, по всяко време на курса Ви по английски онлайн можете напълно да разчитате на нашата подкрепа за всякакво техническо съдействие при нужда.

Решенията на Berlitz за Вашето обучение по английски онлайн:

Както винаги, в Berlitz разполагаме с всякакви решения и опции според Вашите цели и предпочитания. Можете да изберете програми по английски онлайн с различна гъвкавост:

Индивидуално обучение по английски онлайн с Berlitz преподавател

Това е най-персонализираният и гъвкав формат на обучение с гарантирано най-много време за Вашето активно участие и практика на английски онлайн. Вие сами ще изберете от кога да започнете обучението си и ще определяте седмичния си график според възможностите си. Ако търсите бърз и интензивен вариант за обучение по английски онлайн, това също е най-удачното за Вас решение. Цялото обучение като учебна програма и фокус на занятията Ви, ще бъдат адаптирани към Вас и Вашите цели, като можете да избирате от над 15 програми с обща или с бизнес насоченост. Програмата Ви по английски онлайн също така може да бъде за повишаване на ниво, или кратка програма – тип уъркшоп за подготовка за конкретна ситуация или събитие.

Свържете се с Berlitz Sofia за оферта за Вашето индивидуално обучение по английски онлайн.

Обучение по английски онлайн в малка група с Berlitz преподавател

Този вариант за обучение по английски онлайн Ви дава възможност да се социализирате и общувате с други участници на Вашето ниво. Това ще направи обучението Ви по английски онлайн изключително забавно и динамично. Часовете Ви ще бъдат в малка група с 4 до максимум 6 участници, така че отново ще имате достатъчно време да участвате и разговаряте на английски език, но и също ще разполагате и с персонално внимание на Berlitz преподавателя Ви. Стартът и седмичният график са фиксирани, а общата продължителност на курса в група по английски онлайн е 2.5 месеца.

Вижте страницата ни Обучение в група – Стартови дати за повече информация и цени за обученията ни по английски онлайн.

Английски онлайн Berlitz - в група или индивидуално

Английски онлайн с Berlitz – индивидуално обучение или в група

Индивидуално обучение по английски онлайн с елементи на самообучение FLEX

Това е най-новото предложение на Berlitz за английски онлайн. С програмата FLEX  разполагате с пълна гъвкавост да учите когато и колкото време искате или можете да отделите в момента. Обучението на Berlitz FLEX по английски онлайн използва умело новите технологии като гласово разпознаване, интерактивни онлайн упражнения, вкл. И с изговаряне от Ваша страна на разговорните задачи и кратки видео уроци с реален Berlitz преподавател, за да можете да покривате новия материал по всеки един от уроците ни напълно самостоятелно, когато можете, без предварителна уговорка с Berlitz. След като покриете тази самостоятелна подготовка, записвате индивидуален урок по английски онлайн с различни Berlitz преподаватели, от глобалния ни екип. Това означава, че имате реална възможност да разговаряте и практикувате езика с наши преподаватели от различни държави и националности. Изберете FLEX за най-гъвкавият и достъпен вариант за изучаване на английски онлайн.

Вижте повече за цени и начин на записване на страницата ни Онлайн обучение – FLEX.

Индивидуално самообучение по английски онлайн (без преподавател) CyberTeachers

CyberTeachers е най-гъвкавият ни формат на обучение по английски онлайн, тъй като тук работите изцяло самостоятелно, без преподавател. CyberTeachers е онлайн платформа, без инсталиране, която е достъпна за Вас по всяко време, 24/7, от всякакво устройство с интернет. CyberTeachers ще персонализира обучението Ви по английски онлайн според сферите на Вашите професионални интереси и според нивото Ви. Тук ще намерите е-уроци и разнообразни упражнения върху граматика, речников запас, писане, слушане, включително и упражнения върху ежедневно актуализирани статии и видео материали от реални медии на английски език. За да направим платформата по английски онлайн още по-интересна и полезна за Вас, можете също така по всяко време на денонощието да се включвате в 30минутни онлайн разговорни срещи и да дискутирате конкретна тема с други участници в платформата от цял свят. Това е уникална възможност и преживяване да учите английски онлайн и да общувате свободно с други обучаващи се като вас, но живеещи на различни места по света и бивайки от различни националности.

Вижте повече за цени и начин на записване за Английски онлайн със CyberTeachers на страницата ни Онлайн обучение – CyberTeachers

 

Независимо кой вариант на обучение по английски онлайн изберете, с Berlitz ще постигнете целта си да напреднете с езика и да общувате все по-уверено и свободно на английски!

Английски онлайн самообучение с Berlitz

Самообучителни варианти по Английски онлайн с Berlitz – CyberTeachers и FLEX

Свържете се с нас

Свържете се с Berlitz Sofia за повече информация и за записване за Английски онлайн обучение.

Напред 
Share This