Изберете страница

Онлайн езиково обучение

Учите език, където и да сте

Ако графикът Ви е много натоварен и имате нужда от гъвкави решения, трудно планирате времето си,  често пътувате, или не живеете в София,  но въпреки това търсите възможности да подобрите познанията си по чужд език, онлайн обучението е най-удачното за Вас решение. Възможностите в Berlitz за онлайн обучение са разнообразни, за да можете лесно да намерите най-удачния за Вас вариант.

В Berlitz избирате между занятия на живо онлайн (Live Online), онлайн самообучение (CyberTeachers) или най-новият ни смесен вариант, съчетаващ самообучение със занятия с преподавател (Berlitz FLEX).  Научете повече за всеки от вариантите ни за онлайн обучение.

 

Berlitz Live Online

За възрастни

CyberTeachers

За възрастни

Berlitz Live Online

Berlitz Live Online предоставя същото комуникативно и интерактивно обучение като това на място в Berlitz, но в онлайн среда, за да можете да учите, независимо къде се намирате.

Berlitz FLEX

Berlitz FLEX съчетава самообучение с онлайн индивидуални уроци с Berlitz преподавател. Учите и напредвате с езика самостоятелно и практикувате говорене с Berlitz преподавател.

CyberTeachers

CyberTeachers е онлайн платформа за самообучение (без преподавател). Получавате неограничен достъп до е-уроци и разнообразни упражнения, за да напреднете с езика самостоятелно.

Свържете се с нас

Свържете се с Berlitz София за повече информация и записване за онлайн курс.

Напред 

Направете безплатен входящ тест

Тест

Тук можете да проверите входящото си ниво само за 20 мин. (безплатно)

Напред 
Share This