Изберете страница

Обучение в група

Забавният и споделен начин да научите английски, немски и друг език

Чрез Berlitz обучението в група по английски и немски език се потапяте в новия език неусетно, чрез разнообразните разговори в приятелската атмосфера на малката група. Занятията се провеждат с фиксиран график на часовете. Всички участници в обучението са на сходно езиково ниво и по този начин  заедно напредвате към постигане на целите си.  Нивото на участниците е определено предварително чрез входящ тест, за да бъде групата максимално хомогенна.

Най-ефикасният начин да научите език е като говорите езика. Споделеният процес на обучение прави говоренето естествено и спонтанно, а занятията – забавни, с близки до ежедневието диалози и ситуации, действат мотивиращо и изграждат Вашата увереност при общуване на новия език.

 

За кого е курсът в група?

  • Искам обучението ми да е споделено с други хора, които да опозная в приятелската атмосфера на часовете и с които да практикуваме заедно езика
  • Търся курс, който да е по бюджета ми, но да е и ефективен
  • Искам занятията ми да са забавни и динамични
  • Търся малка група, в която да има персонално внимание към мен

 

Курсовете в група по английски и немски език могат да се провеждат на живо в Berlitz Sofia; онлайн през Berlitz Live Online (онлайн група с участници от цял свят); или да бъдат Blended (съчетаващи курс на живо с онлайн самообучителна платформа CyberTeachers by Berlitz)

Предимства на обучението в група

  • Учите в малка група до максимум 6 курсисти на Вашето езиково ниво
  • Обучавате се чрез комуникативния Berlitz Метод, удобен както за начинаещи, така и за напреднали куристи
  • Получавате постоянна подкрепа и мотивация от страна на Вашите Berlitz преподаватели
  • Избирате между разнообразни учебни материали и графици на курсовете

Постоянно съдействие от Вашия Berlitz преподавател

Вашият преподавател преценява какво учебно съдържание е най-подходящо за групата  според потребностите на участниците. Чрез подбирането на интересни и увлекателни теми и ролеви игри Вие ще бъдете мотивирани и ангажирани по време на целия учебен процес. Обратната връзка от страна на преподавателя, както и динамичната постоянна комуникация с останалите курсисти, ще помогнат не само да напреднете с езика, но и ще изградят Вашата увереност при непринуденото общуване.

Свържете се с Berlitz София за повече информация и за записване в Berlitz група по английски, немски или друг език.

Berlitz София организира обучения в група по английски, немски, испански и български за чужденци. Можете да се свържете с нас за запитване за други езици. Ако се интересувате от включване на Ваши служители в езикови курсове в група, можете да прочетете и страницата ни Фирмено обучение за повече информация.

Свържете се с нас

Свържете се с Berlitz Sofia за повече информация и за записване в предстояща група.

Напред 

Направете безплатен входящ тест

Тест

Можете да проверите Вашето входящо ниво по езика чрез кратък 20-минутен тест (безплатно)

Напред 
Share This