Изберете страница

Бизнес английски – Доброто ниво на бизнес английски ще ви отвори много врати

Ползите от това да владеете английски език са многобройни, и доста очевидни, а с умението да общувате на бизнес английски определено ще се отличите във всяка работна ситуация. Бизнес общуването с колеги, клиенти или партньори следва определени правила на комуникация и използва конкретни думи и изрази, и е полезно да сте запознати с точно тези специфики на бизнес английския, за да бъдете успешни.

Бизнес английски с Berlitz

С Berlitz винаги можете да разчитате, че ще получите ефективно и съвременно обучение, с реална насоченост към практиката и към езика, който се използва в международната бизнес комуникация.

  • Обучението Ви е само на английски език, за да се потопите напълно от първото занятие, с акцент върху бизнес английски.
  • Обучението Ви ще развие умението Ви да говорите английски в бизнес ситуации с увереност. А заслуженото самочувствие винаги се отплаща.
  • Обучението Ви ще включва реални работни ситуации, ролеви игри, дискусии, презентации и практики, за да упражнявате всеки час бизнес английския си. В Berlitz най-важно е да имате време за говорене и практика.

Формати и нива на обучение по бизнес английски с Berlitz

Освен максималната практическа насоченост, друго голямо предимство на Berlitz курсовете по бизнес английски е, че имаме програма за всички езикови нива – дори и да сте начинаещ, или все още с базови умения по английски език (А1 или А2 нива) можете да започнете директно с бизнес английски. Нашата цел е Вашето обучение по бизнес английски да е винаги насочено към точни тези знания, умения и ситуации, които са важни за Вас и в най-голяма степен отговарят на Вашите конкретни цели.

В Berlitz избирате между индивидуално обучение по бизнес английски или курс в малка група (с 4 до максимум 6 участници).

Индивидуалното обучение по бизнес английски ще бъде изцяло персонализирано спрямо вас – от кога да започнете, колко често да са занятията Ви, какви теми и работни ситуации да включва, включително можете да практикувате езика по Ваши конкретни материали – напр. ако Ви предстои важна служебна презентация или интервю за повишаване.

Курс по бизнес английски в малка група предлагаме най-често за средно-напреднали и напреднали курсисти (В1 и В2 нива). Графикът Ви е фиксиран за групата. Стартови дати можете да разгледате в секцията ни Обучение в група.

Бизнес английски с Berlitz

Овладейте бизнес английски с Berlitz

Програми по бизнес английски в Berlitz:

Бизнес английски за начинаещи (А1 и А2.1 ниво)

Ще напредвате и упражнявате своя бизнес английски в базови работни ситуации като да разкажете за отговорностите си на работа, да запишете служебна среща, да отидете на служебен обяд, да пишете бизнес мейли; да дадете ъпдейт за работата си, да представите нов колега, да започнете служебна среща или бизнес презентация.

Бизнес английски за средно-напреднали (А2 ниво)

В тези програми по бизнес английски ще разказвате в детайли за компанията си, проектите и задълженията си, ще коментирате конкуренцията, ще представяте работни резултати, ще дискутирате бюджети, ще получите полезни изрази за бизнес срещи, ще давате съвети за работата си или ще изразявате незадоволство и ще обсъждате нови бизнес възможности.

Също така за тези нива разполагаме и с кратки учебни програми/уъркшоп за бизнес английски, насочени към конкретна тема и работна ситуация като: Telephoning (служебни телефонни разговори); Emailing (служебни имейли); Presentations (бизнес презентации); Meetings (служебни срещи). Тези програми можете да запишете като кратка 10-часова индивидуална подготовка по бизнес английски с конкретна специализация.

Бизнес английски Berlitz

Бизнес английски с Berlitz – разнообразни програми с различен фокус

Бизнес английски за напреднали (В1 и В2 ниво)

Програмите по бизнес английски за напреднали имат различно учебно съдържание според нивото Ви на английски език. В тях разглеждаме полезни граматически и лексикални изрази, с които да повишите нивото си на общуване в различни ситуации. Ето и няколко примерни теми от учебниците ни по бизнес английски за напреднали – да разкажете в детайли за характеристики, предимства и недостатъци на продукти и услуги на Вашата компания; да коментирате служебни цели, задачи и изпълнението им; да коментирате новини и събития, свързани с Вашата професионална сфера; да планирате промени в работата и да анализирате трендове; да водите служебни преговори; да реагирате на трудни ситуации и проблеми с услуги, клиенти и др.; как да се представите на интервю за работа или за повишаване в нова позиция и много други.

Също така за тези нива разполагаме и с кратки учебни програми/уъркшоп за бизнес английски, с които по-целенасочено ще развивате английския си в конкретни бизнес ситуации: Email&Business Writing(служебни мейли, репорти, мема и др. служебни документи); Meetings (служебни срещи); Customer Service (ситуации от работата с клиенти); Negotiations (водене на бизнес преговори); Presentations (служебни презентации); . Тези програми можете да запишете като кратка 10 или 20-часова индивидуална подготовка по бизнес английски с избраната конкретна специализация.

Бизнес английски за професия (В1 и В2 ниво)

Разполагаме и с няколко специализирани програми по бизнес английски за работещи в следните сфери: Sales (Продажби); Human Resources (Човешки ресурси); Finance&Accounting (Финанси и счетоводство). В тези програми ще обогатите речника си по бизнес английски с полезни изрази от реални ситуации от съответната работна сфера. Тези програми можете да запишете като индивидуална програма по бизнес английски за конкретната професия.

В Berlitz развиваме най-вече езикови програми за работещи или за хора, които се стремят към кариерно развитие. Програмите ни по бизнес английски ще развият именно тези знания и умения, които ще Ви улеснят в това да постигнете своите бизнес цели. Независимо коя програма по бизнес английски изберете, бързо ще станете по-уверени и успешни в различни ситуации.

Освен програми по бизнес английски, предлагаме също така и програми по бизнес немски и бизнес испански език.

Свържете се с Berlitz Sofia на тел. +359897 807817 и на мейл [email protected], за да се запишете за най-подходящата за Вас програма по бизнес английски.

Бизнес английски с Berlitz

Бизнес английски – бъдете уверени на работа

Share This