Изберете страница

Индивидуално обучение

Бързо, гъвкаво и персонализирано езиково обучение

Индивидуалното обучение е най-бързият и ефективен начин да проговорите друг език. Програмата съчетава предимствата на Berlitz Метода с постоянното внимание и подкрепа от страна на Вашия Berlitz преподавател. Часовете се провеждат на езика, който изучавате, като Вие имате възможност да го практикувате активно през 50% от времето. Така можете да преодолеете колебанията и трудностите и да придобиете самочувствие при говоренето на другия език.

В Berlitz Sofia избирате индивидуално обучение по английски, немски, испански, френски, гръцки, руски, италиански, иврит и др. езици. НОВО от 2023г – добавяме и корейски език.

При индивидуалното обучение имате възможността да изберете стартовата дата и седмичния график на Вашето обучение, както и колко интензивно да бъде според целите и времето, с което разполагате.

Учебното съдържание също е изцяло персонализирано, като ще подберем тези теми, които са важни и релевантни за Вас. Ако Ви предстои пътуване, интервю за работа, презентация на съответния език или др., отделни занятия могат да бъдат посветени на конкретното събитие. В обучението включваме и полезна информация за културните аспекти и особености на държавите, в които се говори избрания от Вас език.

В секцията Бизнес програми можете да се запознаете с програмите за обучение с бизнес насоченост.

 

 

Часовете могат да се провеждат:

  •  да бъдат онлайн (разгледайте и секцията Онлайн обучение)
  • в Berlitz Sofia,
  • на място във Вашия офис или
  • комбинация между няколко варианта

 

За кого е подходящо индивидуалното обучение?

  • Искам да напредна бързо
  • Зает съм, винаги бързам и пътувам често, затова търся курс, при който да мога да уговарям удобни за мен часове
  • Търся преподавател, който постоянно да ме мотивира и да преподава с моето темпо на напредване
  • Търся специфична езикова програма, персонализирана за моите цели и нужди
  • Необходима ми е подготовка за сертификат, за професионален изпит или за работа

Ако това са и Вашите изисквания, то индивидуалното езиково обучение в Berlitz ще отговори в най-пълна степен на очакванията Ви.

А ако желаете да си осигурите повече практика на езика, можете да допълните обучението си с Blended програмите на онлайн платформата CyberTeachers.

“Адаптивността на преподавателя към нивото, нуждите и начина на комуникация на ученика ме впечатлиха в часовете ми с Berlitz. Моите класове са индивидуални, което изисква допълнителни умения и подход, за да може ученикът да се отпусне и да бъде мотивиран. А това е изисква различни умения от просто знания по езика.Харесва ми и това, че имаме възможност и достатъчно време да говорим и практикувам. Също така това, че темите са различни, но въпреки това по някакъв начин учителя ми успява да имплементира материала от учебника в тях.”

Мартин Петков

Total Immersion – най-интензивният начин да напреднете

Total Immersion е индивидуална учебна програма, която Ви осигурява най-бърз и ефективен напредък в езика.  Интензивният график с ежедневни занятия от 9:00 до 18:00 ч. Ви помага да се потопите напълно в новия език и култура, за да се подготвите в най-кратък срок да общувате уверено и свободно на чуждия език. Обичайната програма включва и бизнес обяд и практикуване на езика в реална среда извън учебния център.

Програмата Total Immersion се препоръчва в случаите, в които Ви предстои интензивно използване на езика в най-кратки срокове, например скорошно заминаване в чужбина.

Полуиндивидуално обучение

Полуиндивидуалното обучение Ви осигурява същите предимства и гъвкавост, както и индивидуалния курс, но на по-ниска цена и Ви дава възможност да споделите учебния процес между двама –  Ваш приятел, колега или член на семейството на същото езиково ниво.

Свържете се с Berlitz София за повече информация за индивидуалните езикови курсове.

Индивидуално обучение може да се организира за всички говорими езици.

Свържете се с нас

Свържете се с Berlitz София и се запишете за индивидуален езиков курс.

Напред 

Направете безплатен входящ тест

Тест

Тук можете да проверите входящото си ниво само за 20 мин. (безплатно)

Напред 
Share This