Изберете страница

КУРСОВЕ ПО ФРЕНСКИ ЕЗИК

Общувай свободно и уверено на френски

Berlitz организира курсове по френски език, които ще Ви приобщят в неизброимата група от хора, разпръснати на пет континента, които свободно използват този език. Френският е признат за език на международната комуникация, той е официален за повечето световни и европейски организации. Владеенето на френски е една добра предпоставка за успех, той носи многобройни възможности за образование, кариерно развитие и професионално израстване.

Изследванията сочат, че най-бързият и ефикасен начин за научаване на чужд език е чрез устна комуникация и практика на говоренето. Затова ние от Berlitz залагаме в обученията на различни упражнения в диалогична форма.

Предимства на курсовете по френски език в Berlitz Sofia

 • Фокусът в обученията е поставен върху устната комуникация
 • Още от първия урок общуването е единствено на френски език, дори и в базисните нива
 • Начинаещите и напреднали курсисти работят по специално разработени за Berlitz учебни материали
 • Гарантираме резултати в най-кратки срокове с помощта на иновативно и практично обучение
 • Разполагаме с обучени, първокласни преподаватели
 • Предлагаме гъвкави варианти за обучението ви

“Обучението ми беше много персонализирано. Учителят ми умееше да следва материала, но в същото време да ми помогне да наваксам и изясня пропуски от преди. Винаги имаше и много време да говоря и да упражня материала от урока. Това много ми помогна.”

Анна Кръстева

В Berlitz Sofia избирате най-подходящата и удобна за Вас форма на курсове по френски език:

Заедно с Вас избираме оптималната програма на обучение, съобразена с очакванията и целите Ви. Проверяваме Вашето входящо ниво по френски. Обадете се, за да уговорим входящ тест.

Можете да изберете между:

 • индивидуално обучение – най-гъвкавото и ефективно обучение, в което Вие задавате темпото, графика и интензивността на програмата ви. Свържете се с нас за безплатна консултация и оферта.
  • обучение в малка група (3 до 6 участници) – начално ниво, А1. Запишете се сега като се свържете с нас.
 • онлайн самообучение по френски език за вашето ниво. Изберете CyberTeachers и така ще учите когато и където искате, по колкото време желаете. Вижте повече ТУК.
 • Онлайн индивидуални курсове по френски, съчетаващи самостоятелно обучение и подготовка с индивидуални разговорни занятия с преподавател. Изберете FLEX – така ще изучавате френски език по всяко време, удобно за Вас и навсякъде където се намирате. С FLEX учите и работите самостоятелно и удобно комбинирате онлайн упражнения със онлайн занятия и консултации с Berlitz преподавател от глобалния ни екип. Вижте повече в секцията ни Онлайн обучение/Berlitz FLEX.

  За да Ви консултираме за най-удачния за Вас формат от курсовете по френски, можете да се свържете с нас за повече информация по предложенията ни. Ще подберем програма по френски език според Вашите цели и потребности. Ще планираме и безплатен входящ тест – 15мин. разговор на френски, за да определим нивото Ви на активно владеене на езика. Свържете се с Berlitz Sofia за уговаряне на входящ тест и консултация по предложенията ни за курсове по френски на тел. 0897 807817.

 

Курсове за базови нива

Ако желаете да опресните знанията си по френски или за Вас той е изцяло непознат език и бихте искали да развиете способност да разговаряте с увереност с френскоговорящ или безпроблемно да се справите в следващото си пътуване, обученията за базови нива на Berlitz, ще Ви осигурят спокойствие в различни ситуации:

 • Да разкажете на всеки френскоговорящ за себе си, професионалните си интереси, членовете на семейството си и любимите си занимания
 • Да начертаете план за пътуване, да резервирате хотел и билети, да се справите с неочакван проблем при пътуването
 • Да провеждате с непоколебимост служебни или лични телефонни разговори
 • Да споделите мнението си или да дадете препоръка по разнообразни въпроси
 • Безспорен плюс на нашите курсове по френски език в Berlitz е фактът, че те се провеждат по учебни материали, които се използват във всички 500 Berlitz центъра, разположени в 70 страни по света. Това означава, че може да продължите Вашето обучение навсякъде.
 • Във всеки Berlitz учебник за едно езиково ниво ще намерите 10 теми с разнообразни ситуации и възможни диалози от всекидневния живот
 • Много аудио упражнения за домашна подготовка или тренировка в час

Поискайте от нас преглед на учебното съдържание или примерен урок.

Курсове за средно напреднали и напреднали

Успешното владеене на френски език не се изразява единствено в граматическа грамотност, но и в бързо съобразяване как да се изразите в определена професионална или лична комуникация.
Berlitz курсове по френски език за напреднали ще Ви улеснят да развиете именно тези рефлекси за комуникация, които са задължителни за Вашето успешно лично и професионално развитие, като:

 • Подготвяне на презентация или провеждане на успешна бизнес среща
 • Успешни преговори за професионално повишение или добро представяне на работно интервю
 • Ефикасна бизнес кореспонденция
 • Безпроблемно справяне с трудни ситуации и комуникация с клиенти
 • Резултатна подготовка за явяване за международен сертификат

Потърсете Berlitz Sofia за консултация, на която да планираме най-добрата учебна програма за Вас.

Свържете се с нас

Свържете се с Berlitz Sofia за повече информация и за записване.

Напред 
тест

Направете безплатен входящ тест

Тест

Можете да проверите Вашето входящо ниво по езика чрез кратък 20-минутен тест (безплатно)

Напред 
Share This