Изберете страница

КУРСОВЕ ПО НЕМСКИ ЕЗИК

Общувай свободно и уверено на немски език с Berlitz курсовете по немски език

Berlitz организира курсове по немски език, които не само ще Ви дадат необходимите знания на езика, но и ще Ви осигурят увереност в говоренето на немски. Нашите обучения и курсове по немски ще Ви наредят сред близо 100 млн. души в Европа, най-вече от Германия, Люксембург, Швейцария, Австрия и Лихтенщайн, които свободно комуникират на езика на Гьоте. Немският език е вторият най-разпространен език след английския в Европа и овладяването му Ви дава огромни предимства, възможности за работа и е предпоставка за успехи в професионалната Ви кариера. Познанията по езика и сертификатите от курсове по немски език биха Ви отоворили нови възможности в България, но и в Европа.

Най-бързият начин за усвояване на чужд език е чрез устна комуникация. Ето защо ние в Berlitz наблягаме в  нашите курсове по немски на говоренето на езика – през ролеви игри и разнообразни диалози. Това Ви гарантира непрекъсната практика за усъвършенстване на комуникативните Ви умения  във всеки от курсовете по немски език.

Предимства на лицензираните курсове по немски език в Berlitz Sofia

 • Поставяме фокуса изключително върху устната комуникация
 • Дори в курсовете по немски за начинаещи общуването е единствено на немски език още първия Ви урок
 • Учебните материали и бизнес програмите за всички нива на курсове по немски са разработени специално от Berlitz
 • Гарантираме резултатност в кратки срокове благодарение на практичното и съвременно обучение в курсове по немски език
 • Нашите преподаватели са обучени и висококвалифицирани
 • Предлагаме гъвкавост на курсовете по немски – работим в малки групи с до 6 обучаващи се или с индивидуални часове, присъствено в Berlitz или онлайн

“Започвала съм да уча немски език няколко пъти, но след курса ми в Berlitz успях да се отпусна и да започна да говоря езика когато пътувам. Сега с удоволствие продължавам вече с курс за В1 ниво и бизнес немски.”

Лора Игнатова

Berlitz Курсове по немски

Курсове по немски – Разгледайте при нас

В Berlitz Sofia избирате най-подходящата и удобна за Вас форма на курсове по немски език:

 

 Можете да изберете между:

 • индивидуално обучение– най-гъвкавото и ефективно обучение, в което Вие задавате старта, темпото, графика и интензивността на програмата ви. Вашата програма за всеки от курсовете по немски ще бъде адаптирана според Вашите цели и потребности. Свържете се с нас за безплатна консултация и оферта на тел. 0897 807817 или емайл [email protected]
 • курсове по немски в малка група (3 до 6 участници). Курсовете по немски в група се състоят от 4 до максимум 6 участници на едно ниво.В този формат напредвате с езика докато се социализирате и общувате с други хора. Планираме нови курсове по немски език начално ниво / А1 ниво / със старт от 2 юли 2024 (присъствено в Berlitz Sofia) вечер или 3 април 2024 (онлайн),  2 пъти седмично вечер от 18:30ч. Свържете се с нас за записване на курсове по немски на тел. 0897 807817 или емайл [email protected]. Вижте и предложенията ни за курсове по немски за напреднали и с бизнес фокус на страницата ни БИЗНЕС ПРОГРАМИ.
 • онлайн самообучение по немски език за вашето ниво. Изберете CyberTeachers онлайн платформата ни за обучение без преподавател и така ще учите когато и където искате, по колкото време желаете. Вижте повече в секцията ни Онлайн обучение/CyberTeachers. Този формат е интересна и гъвкава алтернатива на курсовете по немски език.
 • Онлайн индивидуални курсове по немски, съчетаващи самостоятелно обучение и подготовка с индивидуални разговорни занятия с преподавател. Изберете FLEXтака ще изучавате немски език по всяко време, удобно за Вас и навсякъде където се намирате. С FLEX учите и работите самостоятелно и удобно комбинирате онлайн упражнения със онлайн занятия и консултации с Berlitz преподавател от глобалния ни екип. Вижте повече в секцията ни Онлайн обучение/Berlitz FLEX.

За да Ви консултираме за най-удачния за Вас формат от курсовете по немски, можете да се свържете с нас за повече информация по предложенията ни. Ще подберем програма от курсовете по немски според Вашите цели и потребности. Ще планираме и безплатен входящ тест – 15мин. разговор на немски език, за да определим нивото Ви на активно владеене на езика. Свържете се с Berlitz Sofia за уговаряне на входящ тест и консултация по предложенията ни за курсове по немски на тел. 0897 807817.

 

Berlitz Курсове по немски в група и индивидуално

Курсове по немски с Berlitz – индивидуално или в група

Курсове по немски за базови нива

Ако започвате да изучавате немски език или пък желаете да опресните знанията си, за да сте способни да проведете разговор на чуждия език с немскоговорящ или да бъдете спокойни при пътуванията си, Berlitz курсовете по немски за базови нива на ще Ви помогнат да се справяте с увереност в различни ситуации като:

 • Да разкажете на събеседника си за професионалната си кариера, интересите си, семейството си и хобитата си
 • Да организирате пътуване, да направите резервация, посочите маршрут и закупите билети, а също да се справите с неочаквана трудност или проблем при пътуването
 • Да провеждате с увереност служебни или лични разговори по телефона
 • Да споделяте лично мнение по разнообразни въпроси и да коментирате събития.

 

Един от огромните плюсове на Berlitz курсовете по немски за начинаещи е, че се провеждат по учебни материали на Berlitz, които се използват в цял свят от всички курсисти на Така бихте могли да продължите с последващи курсове по немски без никакъв проблем и в чужбина, в някоя от 70те държави, където има езикови центрове на Berlitz.

Във всички Berlitz учебници за едно езиково ниво присъстват 40 теми с различни ситуации и диалози от реалния живот
Включени са също редица аудио упражнения за подготовка в час и за домашни упражнения към всеки от курсовете по немски.

За да изберете подходящия за Вас вариант от курсовете по немски можете да поискате от нас примерен урок от учебниците и преглед на учебното съдържание. Свържете се с Berlitz Sofia на тел. +359897 807817 и на мейл [email protected] за информация за курсове по немски език.

Berlitz курсове по немски за начинаещи А1 ниво

Курсове по немски с Berlitz – решения за начални и напреднали нива

Курсове по немски за средно напреднали и напреднали нива

Успешната комуникация на немски език означава не само добри граматически знания, но и способност за избор на подходящи изрази в определена лична или професионална среда.

Berlitz курсове по немски език за напреднали ще са Ви от помощ да усъвършенствате именно тези комуникативни умения и знания, които са абсолютно необходими при:

 • Провеждане на успешни бизнес срещи или презентации
 • Резултатно представяне на интервю за нова работа или преговори за повишение
 • Ефективна бизнес кореспонденция
 • Справяне с проблемни или сложни ситуации и работа с клиенти

За да изберете подходящия за Вас вариант от курсовете по немски можете да поискате от нас примерен урок от учебниците и преглед на учебното съдържание.

Курсовете по немски за напреднали могат да имат конкретен бизнес фокус според Вашите цели и ситуации, в които използвате езика.

Свържете се с нас

Свържете се с Berlitz Sofia за повече информация и за записване за курсове по немски.

Напред 
тест

Направете безплатен входящ тест

Тест

Можете да проверите Вашето входящо ниво по езика чрез кратък 20-минутен тест (безплатно). След него можете да се запишете в най-подходящия за Вас курс по немски.

Напред 
Share This