Изберете страница

Курсове по английски език

Общувай свободно и уверено с курсовете ни по английски

Английският език отдавна се е превърнал в стандарт за международна комуникация за всеки, независимо от възраст и професионална сфера. С всеки един от нашите курсовe по английски на Berlitz дори за базово ниво, ще можете да превърнете всяка среща с чужденец и всяко пътуване в чужбина в пълноценно преживяване.

Английският е може би най-разпространеният език за международни документи, софтуерни програми, онлайн покупки и за всяка специализирана и тематична литература. И разбира се, владеенето на английски предоставя най-много възможности за получаване на образование, включване в курсове, както и за професионална реализация и развитие. Дори и предоставянето на сертификат за завършени курсове по английски ще Ви помогне да се презентирате професионално.

Най-добрият начин да се научи английски е чрез говорене – комуникативните курсове по английски на Berlitz Ви дават възможност за постоянна практика и разнообразни упражнения под формата на диалози.

Предимства на курсовете по английски език в Berlitz Sofia

 • Фокус на курсовете по английски език е върху умението Ви да говорите правилно и уверено английски
 • Общувате само на английски език от първия ден на курса ви, дори и ако сте начинаещ 
 • Използвате специално разработени Berlitz учебни материали и бизнес програми, както при начинаещи, така и при напреднали програми и курсове по английски език
 • Получавате съвременно и практично обучение в курсове по английски език, гарантиращо резултати в кратки срокове
 • Работите с висококвалифицирани и обучени Berlitz преподаватели
 • Избирате между гъвкави варианти за присъствени или онлайн курсове по английски – индивидуални часове или занятия в малка група до 6 участници
kursove-po-angliyski

Курсове по английски с Berlitz – сигурен начин да говорите английски с увереност

В Berlitz Sofia избирате най-подходящия и удобен за Вас формат на курсове по английски език:

В Berlitz Sofia заедно с Вас ще изберем най-подходящия вариант за курсове по английски език според целите и очакванията Ви за програма, както и според входящото Ви Berlitz ниво по английски. Свържете се с нас на тел. 0897 807817 за уговаряне на безплатен входящ тест – 15мин. разговор на английски език.

 

 

“В Berlitz ми харесва това, че в приятен разговор се научава езикът. Не се учи само граматика и лексика, а се развива итересът към културата на страната. Групата ни е достатъчно малка, за да може да се обърне внимание на всеки от нас.”

Ралица Каменова

Курсове по английски за базови нива

Независимо дали сега започвате с първия си курс по английски език за начинаещи или искате да опресните познанията си по езика, курсовете по английски на Berlitz за базови нива ще Ви помогнат да се справите в разнообразни ситуации:

 • Да разкажете за себе си, семейството и работата си, за любими занимания и др.
 • Да изкажете лично мнение и препоръки по различни въпроси
 • Да организирате пътуване и да се справите с възникнали трудности при пътуване в чужбина

 

Всеки от курсовете по английски се провежда по Berlitz учебни материали, еднакви за всички Berlitz курсисти по света. По този начин напълно безпроблемно можете да продължите с последващи курсове по английски в някой от 500-те Berlitz центъра в над 70 държави.

 • Berlitz учебник за едно езиково ниво с включени 40 теми с диалози и ситуации от реалния живот
 • Аудио упражнения за работа в час и за домашна подготовка
 • Достъп до онлайн учебна платформа към всеки от курсовете по английски през компютър, таблет и телефон с дигитални материали, упражнения и отчет за напредъка Ви

 

НОВО:

към курсовете по английски език на базови нива добавихме и бизнес езиков курс (Английски за работа), както и кратки тематични курсове/уъркшопи на една от следните теми: Телефонни разговори на английски / Telephoning in English; Работни срещи на английски/Meetings in English; Имейли на английски/Emailing in English; Презентации на английски /Presenting in English.

 

Поискайте преглед на учебно съдържание и примерен урок от някой от курсовете по английски като се свържете с нас на [email protected] или на тел. 0897 807817.

Berlitz kursove-po-angliyski-nachalno nivo A1 A2

Berlitz курсове по английски за напреднали

Курсове по английски за средно напреднали и напреднали

 

 

Умелото използване на английски език е свързано не само с натрупването на знания по граматика, но и с умението за ясно и точно изразяване при лична или професионална комуникация, както и с познания за културата на отсрещната страна.

Berlitz курсовете по английски за напреднали ще развият у Вас точно тези умения и познания, които са Ви необходими за служебно или за лично развитие като:

 • Водене на ефективни служебни срещи и бизнес презентации
 • Успешно представяне на интервю за работа или за кариерно развитие
 • Водене на ефективна бизнес кореспонденция
 • Преодоляване на културните различия

Всеки от курсовете по английски се провежда по Berlitz учебни материали, еднакви за всички Berlitz курсисти по света. По този начин напълно безпроблемно можете да продължите обучението си със следващи курсове по английски в някой от 500-те Berlitz центъра в над 70 държави.

 • Berlitz учебник за едно езиково ниво  / 1 курс по английски език с включени 40 теми с диалози и ситуации от реалния живот
 • Аудио упражнения за работа в час и за домашна подготовка към всеки учебник и курсове по английски език
 • Достъп до онлайн учебна платформа към всеки от курсовете по английски през компютър, таблет и мобилен телефон с дигитални материали, упражнения и отчет за напредъка Ви

НОВО:

към програмите  на курсовете по английски за напреднали добавихме и бизнес езиков курс или уъркшоп, на една от следните теми: Работни срещи; Работа с клиенти; Имейли и бизнес кореспонденция; Социално общуване с колеги и бизнес партньори (Meetings; Customer Service; Email&Business Writing; Social Situations for Business).

Предлагаме и специализирани курсове по английски за работещи в сферата на Човешки ресурси/Продажби/Финанси и счетоводство (Human Resources; Sales; Finance&Accounting).

В допълнение към бизнес програмите ни, предлагаме и обучения и курсове по английски с обща насоченост като: Communicating across cultures Travelling, Discussing News and Media, Socializing.

Можете да разгледате предложенията ни на на страницата ни Бизнес програми и Бизнес английски.

Поискайте преглед на учебно съдържание и примерен урок към избрани от Вас курсове по английски като се свържете с нас на [email protected] или по телефон до 0897 807817.

Berlitz kursove-po-angliyski- za-naprednali-business-niva

Berlitz – курсове по английски за начални и напреднали нива. Научете повече за всеки от курсовете по английски.

Свържете се с нас

Свържете се с Berlitz Sofia за повече информация и за записване за курсове по английски език с Berlitz.

Напред 

Направете безплатен входящ тест

Тест

Можете да проверите Вашето входящо ниво по езика чрез кратък 20-минутен тест (безплатно). След това ще можете да изберете най-подходящата програма от Berlitz курсовете по английски език.

Напред 
Share This