Изберете страница

a girl who looks tired in front of a computer

 

Защо научаването на нов език е по-лесно и достижимо, отколкто си мислите

 

Случвало ли ви се е да започнете да изучавате нещо ново, но бързо да се обезсърчите и дори откажете, защото резултатите не идват веднага. Ученето може да бъде нелек и продължителен процес, а това понякога обезкуражава. Представете си, че сте в курс, в който получавате изцяло лично отношение, програмата е изцяло съобразена с Вас, преподавателите успяват винаги да ви мотивират, а часовете са забавни и наистина интересни. Да, в Berlitz програмите протичат точно така и да, да се учи чужд език може да е лесно.

Ще учите със собствено темпо, в подходящо за вас време, на най-удобното за вас място. Макар ученето чрез някое безплатно приложение да изглежда най-лесният начин да подобрите езиковите си умения, то няма да даде същите резултати или ниво на поддръжка, които ще получите с Berlitz.

Когато се записвате на курс при нас, ние ще поговорим с Вас и ще обсъдим това, което ще е най-добрата програма за Вас, съобразена с вашите цели и стил на учене. Нашето обучение гарантира, че сте на прав път, ще постигате напредък и ще получите съдействие на всеки етап, когато имате нужда.

Ето как се провежда езиково обучение в Berlitz:

  1. Запознаваме се с вашите нужди

Ще ви питаме за конкретните ви цели, мотивация, ниво на езикови умения и какво искате да постигнете чрез езиковото и културно обучение. Това ще ни даде шанс да научим повече за вас и да ви опознаем.

  1. Възможности за персонализирана програма

Когато разберем вашите цели, ще ви предложим варианти на обучение, които ще са най-подходящи за вас и ще помогнат в достигането целите в областта на езиковото и културно разбиране.

Параметрите на курса не са постоянни, тъй като, стартирайки обучението, може да осъзнаете, че определени неща трябва да бъдат променени.

  1. Насочване

Ние ще ви обясним как се случва всичко и ще ви помогнем да започнете своето обучение. Ще се срещнете с преподавателите, ще разгледате езиковия център, ще получите учебните си материали и ще се запознаете с нашите платформи и системи. Ако сте избрали онлайн курс, всичко се случва по същия начин, но онлайн!

  1. Проследяване и регистриране на напредъка

Ние ще проверяваме дали сте на прав път да постигнете целите на обучението, дали успешно усвоявате каквото сте научили, и ще ви предоставим всякаква допълнителна помощ, от която имате нужда, за да възприемете новия език и култура.

  1. Тестване на постигнатото

Ние ще оценим вашите умения, за да видите колко сте напреднали преди да продължите в следващо ниво. Ако се нуждаете от повече подкрепа за това, ние сме тук, за да помогнем.

  1. Удостоверяване на вашите постижения

Вие ще получите сертификат, за да отпразнувате постигнатото!

  1. Преминаване към следващото ниво

Ние ще проверим дали сте доволни от постигнатото и ще ви придвижим към следващото езиково ниво. На този етап, ако има някакви промени, които искате да направите в начина на обучение или в графика на следващите занятия, можем лесно да ги съгласуваме.

Ние сме до вас при всяка стъпка и можем да превърнем ученето на нов език в приятно и забавно преживяване за вас.

Вижте повече за нашите програми ТУК

Разгледайте и специалните ни страници, посветени на програмите ни Курсове по английски и Курсове по немски.

Share This