Изберете страница

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА БЕЗПЛАТЕН ДЕМОНСТРАЦИОНЕН УРОК И УСТЕН ВХОДЯЩ ТЕСТ – НА ЖИВО ИЛИ ОНЛАЙН

 

Разгледали сте информацията в сайта ни, но все още се чудите как точно протичат часовете ни, наистина ли ще имате толкова възможности да говорите на езика, как ще разбирате материала с обяснения на чуждия език, ще се отпуснете ли да говорите и още други въпроси.

В Berlitz Ви даваме възможността да посетите един безплатен демонстрационен урок на избрания от Вас език – специално за Вас. Така в рамките на един час ще усетите магията на Berlitz преподавателите, които неусетно Ви водят към това да разговаряте на езика с лекотата и увереността, която очаквате и винаги сте търсели.

ПОРАДИ НАСТОЯЩАТА СИТУАЦИЯ С ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ ЗАРАДИ КОРОНАВИРУСА ДЕМОНСТРАЦИОННИТЕ УРОЦИ И ВХОДЯЩИТЕ ТЕСТОВЕ ИЗВЪРШВАМЕ ОНЛАЙН – ЗАПИШЕТЕ СРЕЩА И КОНСУЛТАЦИЯ ПРЕЗ VIBER, SKYPE, GOOGLE HANGOUTS, ZOOM И ДР.

Ако желаете, преди урока можете да преминете през нашия безплатен устен входящ тест. В кратък разговор на избрания език ще установим силните и слаби страни на общуването Ви на чуждия език и ще Ви консултираме как можете да подобрите езиковите си знания и умения. Устният входящ тест е част от консултацията и анализа на потребностите на всеки един Berlitz курсист. По този начин гарантираме, че всеки ще получи обучението за собственото си ниво и целите, които има към езика, и че груповите ни занятия са в хомогенни групи с участници на едно и също ниво. Персонализираната езикова програма и качеството на обучението са основните приоритети на Berlitz.

Свържете се с Berlitz София на тел. 0897 807 817, или на мейл [email protected], за да заявите своя безплатен входящ тест и/или безплатен демонстрационен урок – на живо или онлайн.

Научете повече за нашите Курсове по английски и Курсове по немски.

Share This